Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Журналистът Валерия Велева обяви, че главния прокурор Иван Гешев

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgЖурналистът Валерия Велева обяви, че главния прокурор Иван Гешев
Коментари Харесай

Валерия Велева: Главният прокурор иска да наложи възмездие за целия криминален преход

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Журналистът Валерия Велева разгласи, че основния прокурор Иван Гешев би трябвало да получи поддръжка. Тя гостува в утринния блок на Българска национална телевизия, където разяснява настоящите политически тематики.

" Има учредения да чакаме, че тези енергични дейности на основния прокурор, който влезе със поръчката, че ще прави това нещо, да стигнат в последна сметка до съда и до неоправдателни присъди. Главният прокурор ми прави усещане за това, че той сякаш желае да възвърне, да наложи отмъщение за целия престъпен преход. Изключително амбициозна задача. Българите в тези 30 години тъкмо това чакаха - отмъщение за несправедливостта. В този смисъл дейностите на основния прокурор би трябвало да бъдат подкрепени. Въпросът е до каква степен всичко това ще бъде направено по този начин, че да стигне до съд. Главният прокурор би трябвало да получи тези 100 дни, би трябвало да бъде пордкрепен и да се стигне до тези присъди ", сподели тя. 

" Вчера прокуратурата сподели, че от неплатените налози на Васил Божков страната е ощетена с половин милиард. Каква е тази страна, която си отваря очите, когато вижда дупка от половин милиард в бюджета. Как може пет години тази страна да не вижда, къде са Национална агенция за приходите, къде са всички други финансови, контролиращи институции. Още нещо. Вчера прокуратурата сподели, че Васил Божков е предложил на член на комисията рушвет от 10 хиляди лв. дневно за корупция. Този човек, когато му е пристигнало това предложение, за какво незабавно не е алармирал органите, за какво е спал. Сега всички са фокусиани върху Божков, да му се вземе имуществото, само че никой не споделя кой проспа. Защо беше проспан този милиард? Ще попитате дали става дума за преразпределение на бизнес. Не, ще кажете страната прогледна. А за какво чак в този момент прогледна? Ама кой е отговорен за това да е спала страната пет години ", разяснява още тя.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 петково (преди 6 секунди) Рейтинг: 2248 | Одобрение: 273 "Мадам Ву " прогледна. А къде бяха проверяващите публицисти? Подлоги на мощните на деня като тази.  0  0 pirat (преди 2 минути) Рейтинг: 7017 | Одобрение: 1562 Велева,едно време беше страхотна мацка.А в този момент е време да си гледаш турските сериали! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР